Posada de Lluc


 


Pinterest Posadalluc

Pollença és un poble dinàmic, la plaça s'erigeix ​​com el centre neuràlgic de la seva activitat social. A l'ombra de grans arbres es gaudeix del vaivé de la gent i una variada oferta de bars i restaurants. Hi ha dues coses que el visitant no s'hauria de perdre: un cafè al bar més emblemàtic i popular del lloc: "Can Moixet" (Bar Espanyol) i assaborir un gelat autènticament artesanal al Quisco ubicat a la plaça de "Can Buxaca" (Gelats Valls).

Mereixen una visita al pont romà, l'església erigida pels templers i el convent barroc de Sant Domènec on ​​es celebra des de fa 50 anys el Festival de Pollença amb el seu cicle de concerts de prestigi internacional.

Poden seguir passejant fins al carrer Jesús, on comença l'escalinata de 365 esglaons flanquejada per elegants xiprers, que els portarà fins a una ermita envoltada de creus que representen el Calvari de Jesucrist. Des de dalt es pot una panoràmica que bé mereix l'esforç.

altre lloc privilegiat és el Puig de Maria, des d'on es pot albirar la península de Formentor, la vall de la Cala de Sant Vicent, la badia de Pollença i la badia d'Alcúdia.

Pollença té una llarga tradició artesana, el visitant pot trobar diverses fàbriques de moble rústic, una de les poques fàbriques tèxtils que encara queden a l'illa, galeries d'art, botigues de decoració, d'articles de regal i botigues d'alimentació per gourmets.

Els mercats se celebren el diumenge a Pollença i dimecres al port de Pollença.

Posada de Lluc © 2009 Reservats tots els drets :: Inici | Hotel | Entorn | Recuerdos | Transport | Contacte
ES +34 971535220 / UK: 0871-218-0971